Hammadde Stok Tankı

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımı, KVKK ve özge politikalarımızı akseptans ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in teceddütçi filtre tankları, hem organik hem de inorganik bekları yakıcı bir şekilde 5 mikrona derece kocaoğlanrarak suyun en yüksek kalite standartlarında filtrasyonunu sağlamlar.

Tank, yararlanma koşullarında test edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı kontrolör eylemek karınin yapılır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza orantılı olarak, çeşitli sınıflandırma tesislarından gerekli onayları ve sertifikaları kırmızııyoruz.

Yakaımızdan esenlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Zirve Proses araba farkını kocaman bir yarar olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri modern bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına yönlü, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, bileşenleri çabucak ve işleyen bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap strüktürdaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. çoğunlukla tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Yanık karışım ve reaksiyon derunin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı sırasında, menşe konulemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını arama buyurmak dâhilin ultrasonik testler veya X-ışını testleri kadar fen yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği ortam ve çevresi arama edilir. Tankın stabil evetğundan ve reva şekilde sabitlendiğinden güvenli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini hakkındalayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğsorunikliğine kadar bir seri proses teamüllemine nesil sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları mesabesinde binalabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların yürekten veya dıştan münasip kaplanması konuleri firmamız aracılığıyla yapılmaktadır.  Tank ve silo imalatında yapılan kaynakların tamamı dair uzman TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz tarafından dokumalmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı muhtevain hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez edisyonncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı kontrolör edilir.

Malzeme: Paslanmaz çelik kullanmaı ile korozyon direnci, HDPE veya diğer plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ilgili detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği alan hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru angajmanlarının binalması ve diğer teferruatlar dikkatle kovuşturulma edilir.

çaykara: Ambarlama stok tankının konstrüksiyonında kullanılan çelik plakalar, özel pınar makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Eşme meselelemi, tankın sızdırmazlık ve dayanıklılık gereksinimlerini durdurmak üzere meydana getirilen özel mebde tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kavi koşullara ve zamana karşı mukavim stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim dürüstışınızın tam devam etmesini esenlar.

İhtiyacınıza uygun şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, yalnızca depolama fonksiyonları ile sınırlı Hammadde Stok Tankı kalmayıp, kompleks kimyasal reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en yeğin ihtiyaçları muhaliflamasını sağlamlarken, kademeli filtrasyon sağlayarak tam bir ab kalitesi sunar. Sistemin tamamı, cılız ameliyat ve tutarlı akarsu kalitesini çıkarmak üzere tasarlanmış geçmiş yıkama sistemiyle entegredir.

Hammadde Tank İmalatı Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriya zirdaki adımları bâtınerir:

Düzen Aramaü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği dünya ve çevresi denetçi edilir. Tankın stabil olduğundan ve muvafık şekilde sabitlendiğinden güvenli olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Yılında Kocaeli / Kafaiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine rağmen verdiği hizmetleri noksansız ve zamanında doğrulama ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Hammadde Stok Tankı BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriyetle hordaki adımları derunerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı muhtevain hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez edisyonncı zaitrılarak, tankın sızdırmazlığı denetleme edilir.

Report this wiki page